У Кам’янці-Подільському готуються до дня Святого Іллі

Фестиваль, започаткований до дня Святого Іллі три року тому, готується запросити відвідувачів і цього року. 29 липня на Водоймі пройдуть справжні Ількові забави.

І хоч місце локації фесту змінюється – ним стане Водойма, забав менше не стане. Упродовж дня в сквері Гунські криниці відбуватимуться молодіжні настільні та інтелектуальні ігри, свято мильної бульбашки, літературні читання.

Відкриття Ількових забав розпочнеться о 15.00 театральним перформансом. Тоді ж стартує аквамарафон – з проходженням різних перешкод і завдань, пов’язаних з водою. До речі, реєстрацію на ці змагання вже розпочато за номером телефону 0673818283.

 Для дітей працюватиме анімаційна програма в стилі гавайських канікул.

А на тих, хто полюбляє дух суперництва і водних ігор, чекає о 17.00 водяна битва. Організатори одразу наголошують: всі бажаючі взяти в ній участь мають наперед подбати про змінний одяг, а також будь-які засоби, які можна було б застосувати в цій грі – водяні пістолети, відерця тощо.

Піком мистецької частини фестивалю стане концертна програма кам’янчанки – випускниці музичної школи, а нині студентки Київського інституту музики ім. М. Р. Глієра Анастасії Бєлінської та київського шоу-балету  повідомляє “Вечірній Кам’янець” із посилання Кам’янець-Подільську міську раду.