Завтра у Хмельницькому пройде фестиваль вуличної їжі “Проскурівські смаколики”

У останню суботу зими на хмельничан чекає справжнє свято. У парку ім.Шевченка мешканці обласного центру та гості міста побачать те, що  зворушить і принесе насолоду. Там уже вдруге пройде  фестиваль вуличної їжі. Ті, хто побував на першому фестивалі восени минулого року, на Покрову, знають, про що йдеться. Нинішній фестиваль буде не менш цікавим і обов’язково смачним.

Святкування – це, насамперед,  приємне спілкування між рідними чи друзями, тому варто прийти разом. Атмосфера заходу точно цьому посприяє. По-друге, це можливість посмакувати неперевершеними стравами, які запропонують заклади громадського харчування міста – їх буде аж 14. Звичайно, будуть млинці –  Масляна ж! А до млинців ще й вишукані смаколики  на будь-який смак. Те, що запропонують кухарі ресторанів і кафе чи кав’ярень, потішить око і порадує шлунок. Бо українці за традицією вшановують гостей найкращим і найсмачнішим. Меню кухарі тримають у секреті.  А от шашликів не буде, на них – табу на цьому святі! Та ті, хто любить  м’ясо, поласують дуже смачними стейками та ковбасками.

То ж найкращий спосіб провести завтрашній день у Хмельницькому – це прийти на свято “Проскурівські смаколики” у парк ім.Шевченка.