Ігор Кондратюк: «Кам’янець-Подільський – місто, де класно співають»

“Кам’янець-Подільський – місто де класно співають і де Караоке на Майдані сприйняли на ура” – такими емоціями поділився з журналістами після зйомок програми одного з найбільш улюблених проектів не лише тих, хто любить і вміє співати, а й любить вболівати  – Ігор Кондратюк.
Шістнадцяте вересня стало для міста справді подією, адже площа Польський ринок зібрала задовго до початку зйомок Караоке близько двох тисяч кам’янчан та гостей міста. Найспритніші та ті, хто вперто хотів взяти участь в програмі, займали собі місце за три, а то й більше годин до початку.
Щоправда не всі знали, що програм для ефіру зніматиметься одразу  дві, а отже буде і два переможці і в два рази більше шансів на перемогу. Та окрім трьох учасників відбіркового туру в кожній програмі, було й місце джокера, який міг собі купити можливість заспівати перед публікою, отримати найбільшу кількість оплесків та пройти до фіналу.
У зйомках першої програми джокеру Руслані повезло дещо менше, ніж під час запису другої програми, оскільки дівчина вибула одразу ж після другого туру.  Джокер Аліна, яка взяла участь у другій програмі і приїхала на Караоке спеціально з Бердичева,  вийшла до фіналу, та зібрала  на двісті гривень менше ніж переможниця.
Відтак приз від головного спонсора торгової марки “Королівський смак”, подарунок від міського голови Михайла Сімашкевича та, мабуть, найголовніше перемогу в другій програмі отримала Тетяна Фтемова.
Такий результат був майже передбачуваний, адже ті, хто знають дівчину, знайомі з її високими вокальними здібностями. І навіть Ігор Кондратюк зізнався, що він після того як почув її голос був упевнений, що вона переможе.
Не менш напруженою була і перша програма, де за перемогу у фіналі боролися теж двоє сильних фіналістів – Дмитро та Анжеліка. Зі значним відривом – майже у тисячу гривень перемогу здобув кам’янчанин Дмитро Прокопов, який теж отримав телевізор від “Королівського смаку” та приз від міського голови, який від імені мера вручив йому заступник Вадим Савчук.
Детальніше про те, як виборювали перемогу народні співаки у Кам’янці, які хіти виконували та яких помилок допустилися ті, хто не зміг довести, що він – найкращий співак, дивіться на телеканалі СТБ 1 та 22 жовтня.