Серпневі фестивалі Кам’янця-Подільського

Останній місяць літа, попри період відпусток та бажання відпочити, у Кам’янці буде насичений заходами та фестивалями.

Розпочне цикл подій новий, започаткований цьогоріч  фестиваль «Поділля Woodcraft», що проходитиме в нашому місті з 7 по 17 серпня  на території житлового комплексу «Нова Будова». Фест передбачає відродження образів майстрів ремісничих цехів, що діяли в Кам’янці. Кожен зі скульпторів-учасників обере та відвторить у дереві висотою 2,5 метри образи годинникарів, гончарів, каменярів, лучників, стельмахів, ткачів чи представників інших професій, що відповідають історичним даним.
До участі запрошені відомі в Україні скульптори з Кам’янця-Подільського, Рівного, Калуша, Івано-Франківська.
Детальніше у матеріалі http://kam-pod.gov.ua/novini/town-news/item/10328-vidomi-skulptory-ukrainy-pryidut-do-kamiantsia-na-novyi-festyval
Спекотним буде і останній тиждень літа. Свій Всеукраїнський тур із Кам’янця-Подільського у День Незалежності, 24  серпня, розпочне відома українська співачка Тіна Кароль. В концерті прозвучать, як прем’єри пісень, так і кращі хіти співачки. Відбудеться захід у Старій фортеці о 20.30 годині.
http://kam-pod.gov.ua/novini/town-news/item/10404-tina-karol-rozpochne-tur-iz-kamiantsia
Мають змогу себе потішити і поціновувачі історії та військової реконструкції, адже цьогоріч після декількох років “тиші”,  повертається фестиваль “Остання столиця”. 26-27 серпня з нагоди  сотої річниці початку української революції Кам’янець знову стане столицею УНР.
http://kam-pod.gov.ua/novini/town-news/item/10484-do-sotoi-richnytsi-pochatku-ukrainskoi-revoliutsii-kamianets-znovu-stane-stolytseiu-unr
Окрім того, не варто забувати, що місто святкуватиме День Незалежності, в рамках якого буде проведено чимало заходів.
Відтак серпень поєднає у собі родзинки на різний смак, які не можна пропустити.

Джерело