Що відбудеться у Кам’янці-Подільському у березні

Загалом протягом місяця в місті очікується близько десятка різноманітних івентів.

1 березня

Концерт гурту «Тік». У новій програмі будуть не лише щойно створені хіти, але й найкращі і найбільш відомі для поціновувачів їхньої творчості пісні.

Початок о 19:00, зала коледжу ПДАТУ

4 березня

Концертна програма Національної капели бандуристів України ім. Г.Майбороди. Найстарший творчий колектив України вирушає у святковий гастрольний тур, присвячений 100-річчю від дня створення.

Початок о  19:00, РЦКіМ «Розмай»

10 березня

Гумористичне шоу від команди КВН «VIP» Тернопіль. На вас чекатимуть найкращі комедійні виступи і жарти півфіналістів Ліги сміху 2015 року та віце-чемпіонів 2016-го.

Початок о 18:00, коледж ПДАТУ

14 березня

Вистава у жанрі трагіфарсу «Самогубство самоти». У рамках нового проекту Avant Premier» від театралів міста відбудеться презентація нової вистави.

Початок о 18:00, РЦКіМ «Розмай»

14 березня

Велика концертна програма Ірини Білик. Співачка завітає в рамках всеукраїнського туру з програмою “Без гриму. Краще. Про кохання”, в якій зібрані пісні, написані артисткою в різні часи та об’єднані темою кохання.

Початок о 19:00, зала коледжу ПДАТУ

16-17 березня

Поетичний фестиваль «Поділля OPEN». На базі центральної міської бібліотеки ім. Костя Солухи вкотре пройдуть поетичні заходи із читаннями віршів, зустрічами з письменниками, майстер-класами від майстрів слова.

21 березня

20-річчя клубу «Ліра». Члени творчого поетичного товариства, який був заснований 1998 року Іваном Шереметою, відзначать солідний для мистецького об’єднання ювілей. Про місце зустрічі буде повідомлено додатково.

23 березня

Концерт гурту «Один в каное». Колектив презентує в нашому місті новий альбом в рамках всеукраїнського туру – нові пісні, нове звучання.

Початок о 19:00, РЦКіМ «Розмай»

30 березня – 1 квітня

VI відкритий фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва «Радея-Dance». На сценічних майданчиках міста уже традиційно плануються конкурсні виступи та великий гала-концерт. До участі запрошуються аматорські хореографічні колективи України, учні (вихованці) загальноосвітніх шкіл, професійно-технічних і позашкільних навчальних закладів культурно-мистецького напрямку, студенти вишів.
Джерело