(Українська) Європейський відпочинок у Сатанові

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Для тих, хто хоче підлікуватися, попивши мінеральної води, – пряма дорога до курорту Сатанів. Ми радили б вам відвідати готель «Деліто», адже саме тут вам гарантовано комфортний, європейського рівня відпочинок.

Готель розташовано у самому центрі санаторійної зони, він невеличкий і тихий. Для тих, хто хоче відвідати процедури та отримати дієтичне харчування, тут є спеціальна пропозиція. Відпочивальників, які втомилися від міської суєти, тут чекає справжній рай: прогулянки у лісах, які вкривають Подільські Товтри, відсутність розваг та метушні, а ще й мінеральна вода, яка за своїми властивостями корисніша за трускавецьку та ідеально підходить як для профілактики, так і для лікування хвороб нирок та жовчовивідних шляхів.

Номери у готелі просторі та охайні, обладнані за останнім словом техніки, є доступ до Інтернету, супутникові канали. Одномісний номер коштує 280 гривень, двокімнатні двомісні – від 450-490. Деталі ви можете переглянути тут

Контактні телефони 097333 111, 067266 34 06