(Українська) Поїсти по-українськи у Хмельницькому? Вам у «Веселу підкову»!

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

При всій різноманітності закладів харчування у Хмельницькому, якісну українську кухню віднайти не так легко. Одне із кафе з борщами, варениками та іншими національними смаколиками, де все дууже смачно, та ще й недорого: «Весела підкова» на вулиці Хотовицького, 8.

У досить простому, але по-сільському затишному інтер’єрі, де з кожного куточка до вас промовляють якісь цікавинки та веселі вислови, від пуза можна наїстися на 70-100 гривень.  Меню у «Підкові» шикарно велике. Тут тільки першого 14 позицій: це і смачнющий борщ червоний, і борщ зелений, і капусняк, і юшка рибна та грибна. Для любителів традиційної української страви – вареників – тут теж справжнісінький рай. Вареники з картоплею, капустою, сиром, вишнею та ще до кольору,  до вибору. І вареники з сюрпризом – начинкою із … шкірки з сала. Те ж саме із м’ясом, бо любов до місцевої зіньківської ковбаси та ще й сальця домашнього, смаленого на соломі та травах, ще ніхто не відміняв! А печена картопля та розсипчаста каша зі шкварками і голубці? Смакота! Родзинкою закладу є й фарширована риба, бо тут її подають гарячою, а до начинки зовсім не додають хліба. Тож для українців, а тим паче – іноземних туристів, кафе «Підкова»  – гарна знахідка.