(Українська) CookDrive – для тих, хто любить смачно їсти, але не має часу готувати

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Насичений робочий день, коли немає можливості навіть на півгодини вийти на обід… Кінець тижня, хочеться смачної вечері, а йти до ресторану або стояти біля плити немає сили… Спонтанно зібралися з друзями на пікнік, а приготувати смаколики для відпочинку не встигаєте… Приїхали до Хмельницького у справах, а не знаєте, що вибрати з розмаїття закладів харчування…

Знайомі ситуації, правда? Що ж робити, аби не залишитися голодним та не зіпсувати собі відпочинок? Найкращий вихід у такому випадку – звернутися у службу доставки їжі. У Хмельницькому на сьогодні однією з найвідоміших є CookDrive. Служба працює у місті вже три роки, і за цей час встигла завоювати не лише  прихильників, а й постійних клієнтів. І це не дивно: меню тут має понад півсотні позицій, до того ж, воно досить різноманітне, отож задовольнити може практично будь-кого.

МЕНЮ

Із запропонованих страв можна скласти повноцінний обід – перша-друга страва, салат, напій та навіть десерт.

Щодня можна замовити як звичні для українців супи – курячий бульйон, крем-суп з курки або печериць, солянка, так і екзотичні – тайський том-ям, місо-суп з лососем. Ціни – від 19 до 48 гривень. Порції чималі, тож навіть одним тільки супом можна наїстися.

Крім того, з понеділка по п’ятницю працює пропозиція «суп і страва дня». Тут також звичні нам перші страви – суп з квасолею, гороховий, уха, борщ, відбивна з картопляним пюре тощо. Дізнатися про те, що саме є сьогодні у пропозиції, можна на сайті служби або телефоном у менеджера.

Другі страви – це, як правило, курятина або телятина: запечена грудка з овочами WOK, стейк «Су-від» з курятини або телятини, курячі крильця, телятина під вершковим соусом або в глазурі з салатом та пітою. Також можна замовити картоплю по-селянськи або бургер з телятиною або індичкою. Є в меню і лазанья, і свинячі реберця в хойсин глазурі. Ціни, знову ж таки, в залежності від обраної страви, – від 40 до 98 гривень.

Салатів теж чимало: тут і звичні овочевий, олів’є, вінегрет та «Цезар», і екзотичні з куркою в азіатському стилі, салат по-тайськи та «Сівід» – морські водорості хаяші-вакаме з горіховим соусом. Ціни – від 25 до 80 гривень. Порції – від 120 до 200 грамів.

Запити всю цю смакоту можна як традиційними «Фантою», «Колою» та соками, так і узваром або імбирним лимонадом власного приготування.

А ще у меню є улюблені багатьма вареники (з сиром та кропом за 45 гривень, з домашнім сиром та картоплею, з картоплею та грибами – за 39 гривень), пельмені (48 гривень) та млинці з різноманітними начинками (22 – 35 гривень). Присмачити можна соусами, а це і традиційні сметана, і не зовсім знайомі спайс, унагі, устричний, кімчі та тонкацу. Коштують соуси від 4 до 24 гривень.

Прихильникам екзотики, яких останнім часом у Хмельницькому побільшало, припадуть до смаку страви тайської та японської кухні. Остання, це звісно, роли – великі, спайс і каліфорнійські та макі. Асортимент налічує три десятки позицій, начинки – найрізноманітніші. Тут і запечене куряче філе, і сир фета, і японський омлет, сніжний краб сурімі і лосось, вугор та авокадо. Словом, вибрати є з чого. Ціни чималі – від 30 до 160 гривень, але воно того варте.

Поціновувачам тайської кухні також буде цікаво скуштувати рис (з овочами або морепродуктами, телятиною або куркою) і коштуватиме це від 75 до 95 гривень та ще й порція чимала – 330 грамів. У тій самій ціновій категорії та з тими ж добавками локшини – рисової, прозорої, гречаної та яєчної. Коштує це задоволення від 60 до 100 гривень і, знову ж таки, чималі порції (320-350 грамів), та й спробувати щось нове завжди цікаво.

До речі, інгредієнти до тайської кухні доставляють з-за кордону, тож, замовляючи саме ці страви, можете бути впевнені, що вам приготують та привезуть саме автентичну страву.

Ну, і, звісно, як же обійтися без італійської кухні та піци? У CookDrive ця страва, можна сказати, налічує безкінечну кількість варіантів. Бо, крім звичних і певною мірою традиційних «Маргарити», «Чотирьох сирів», «Дьябола», «Неаполітана» та інших, можна придумати свою власну, вибравши добавки на свій смак, та отримати унікальну піцу, якої не буде більше ні в кого. Піцу готують на товстому (вагою до 900 г) та тонкому коржах (600-700 г). Коштує таке задоволення (звісно, те, що є в меню) від 71 до 139 гривень. Ну, а те, що ви собі придумаєте на власний смак, оцінять в залежності від обраних добавок.

Звісно, перерахувати все, що є в асортименті, – справа кропітка, адже, як зазначалося вище, у меню налічується понад 150 найменувань. Тому, ніж 10 раз читати, краще один раз замовити і скуштувати. А краще і не один раз…

ДОСТАВКА

Доставка по Хмельницькому здійснюється протягом години. Також можна зробити попереднє замовлення на певну, потрібну вам годину. У цей термін входить як приготування замовлених страв, так і власне доставка. Виняток – години пік (це, як правило, вечір п’ятниці, святкові дні), коли термін доставки може збільшитися на 20-40 хвилин. Тому у службі радять: якщо ви хочете щось замовити на кінець робочого тижня, краще це зробити заздалегідь – за декілька годин, а то й за добу.

Замовлення можна зробити з 10.00 до 22.30 за телефонами (0382) 619 – 619, 067-311-11-91, 096-0-619-619 або на сайті www.cookdrive.com.ua

Доставка безкоштовна при вартості замовлення понад 150 гривень. Якщо менше, то вартість доставки становить 30 гривень. Також замовлення можна забрати особисто за адресою вул. Зарічанська, 12а (це поруч з Політехнічним коледжем), але у випадку, якщо сума замовлення становитиме понад 150 гривень, ще й отримаєте знижку 25%.

Великі замовлення (більше 15 порцій) потрібно замовляти наперед, як мінімум, години за чотири.