(Українська) Кафе китайської кухні “Mr. Lou”

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Китай вважається країною з культом їжі. Віднедавна, а точніше з 25 червня 2017 року, познайомитися з китайською національною кухнею можна у Хмельницькому.

Саме у цей день відкрив свої двері для хмельничан і гостей міста заклад «Mr.Lou». Відтоді багато хто побував тут і скуштував щось смачненьке. Є у кафе і постійні відвідувачі, які добре знають меню і визначилися у своїх уподобаннях. Найчастіше тут замовляють курку у кисло-солодкому соусі (98 грн за 300 гр.), смаженого коропа та рибу у кисло-солодкому соусі. Ну, і звичайно – качку по-пекінськи. Це навіть не одна страва, а цілий набір смаколиків. Для приготування качки використовується спеціальне обладнання, привезене з Китаю. Звідти ж і приправи, у яких маринується качка. Для любителів екзотичних страв – салат з голови медузи з огірком за 185 грн.  Можна тут і швидко пообідати. Для цього «Mr.Lou» пропонує до десятка видів ланчів, так що можна вибрати те, що точно сподобається. Ціна такого обіду 63-70 грн. Заклад пропонує своїм гостям смачні десерти ( наприклад, яблука у карамелі) і багато видів чаю.

Загалом, меню велике і різноманітне. Зорієнтуватися у цьому кулінарному розмаїтті  допоможуть офіціанти.

Адреса: м.Хмельницький, вул. Проскурівська, 57.

Відкрито з 11.00 до 22.00

Телефон: 098 – 920 0920