(Українська) “Сад на Європейській” запрошує на дні грузинської кухні

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

З 2 лютого у ресторані “Сад на Європейській” стартують дні грузинської кухні. У світі безліч її поціновувачів. Багато мандрівників під час поїздок до  Грузії присвячують знайомству з місцевими стравами не менше часу, ніж відвідуванню музеїв і екскурсіям. Та грузинска кухня варта такої уваги і навряд чи залишить когось байдужим.

Зараз хмельничани мають можливість посмакувати славнозвісними хачапурі, хінкалі, люля-кебабом, оригінальними національними супами  і ще багатьма смаколиками у ресторані “Сад на Європейській”.  Не треба бути гурманом, аби зрозуміти: скуштувавши витвори кулінарного мистецтва кухарів ресторану “Сад на Європейській” одного разу, кожен відвідувач захоче зробити це ще не один раз.

Тож не варто гаяти час: знайомство з грузинською кухнею у ресторані “Сад на Європейській” буде тривати всього два тижні. Свій візит у ресторан ви можете спланувати заздалегідь, забронювавши столик.