Ресторан “Сад на Європейській”

 

Адреса ресторану “Сад на Європейській”: м.Хмельницький, вул.Європейська, 16

Тел. 098 040 48 50

Ресторан працює з 12:00 до 0:00

Як ви думаєте — грушевий напій із чорним перцем та розмарином – це смачно?  А горохово-м’ятне пюре? Повірте,  так! І в цьому ви можете переконатися, завітавши до ресторану “Сад на Європейській”. Звісно, грушевий напій — це тільки затравка. Смакот і для вишуканого гурмана, і для прихильника традиційної кухні, тут вдосталь. Першим сподобаються качка з перловою кашею, томленою у апельсиновому фреші  ( абсолютно нове обличчя тривіальної перловки!),  другим — язик, запечений на вугіллі та скумбрія від шефа, яка подається із печеною картопелькою. А піти з хумусом та бабаганушем — ох, пальчики оближеш! Й хоча меню ресторану невелике, зате усе – найвищого гатунку.

Окрема мова про салати та десерти. Порції салатів величенькі, зміст незвичайний. Виняткові соуси і складові, часто смажені на грилі. Солодке – яблучний тарт із родзинкою: соусом «солона карамель» і , звісно, десерт від тьоті Цилі з абсолютно, здається, повітряного сиру… Одним словом, люксовово. Середній чек без спиртного 150-200 гривень.

Власне кажучи, плюси цього ресторану — не тільки кухня. Хоч насправді, це — головне. «Сад на Європейській» розташований у центрі міста, біля самісінького майдану Незалежності, але не в надто публічному місці. Тихенька вуличка Європейська дозволить усамітнитися тим, хто прагне цього. Атмосфера закладу затишна і вишукана водночас, а це, погодьтеся, рідкісне поєднання! Усе — від ексклюзивного посуду до старовинного абажура та маленьких,  але  милих, елементів  декору і лимонної пташки в клітці — ніби промовляє: тут можна відпочити із задоволенням, відпочити душею.

 

Більше тут