(Українська) “Медову” локацію облаштували на Кам’янеччині

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Медова Бакота – нова локація на одному з оглядових майданчиків на Кам’янеччині. Відвідувачам тут пропонують скуштувати мед, відновитися за допомогою бджіл, місце для ночівлі та, як завжди, шикарні краєвиди. 

Про новинку на улюбленій території для відпочинку не лише мешканців Хмельниччини, а й гостей з інших регіонів, розповіли у спільноті Bakota Info:

Це місце для відпочинку, де повітря насичене ароматами цілющих бакотських квітів та де сповна можна насолодитись природою та відновити енергію.

Декілька причин, заради яких варто відвідати “Медову Бакоту”:

Смак: тут можна спробувати справжній бакотський мед, зібраний бджолами з польових квітів та інші продукти бджільництва. Окрім цього, тут можна замовити дегустації різних смаколиків з меду, які відкриють вам всю палітру відтінків меду та розкажуть про нього те, чого ви ще не знали.

страви з меду

Відновлення: є апібудиночки – місця відновлення сили з відпочинком на бджолиних вуликах.

Медова Бакота пасіка

Відпочинок: тут є кемпінг, де можна переночувати в наметі, приготувати їжу на вогнищі, помилуватись природою, послухати спів птахів та залишити авто під наглядом.

Медова Бакота відпочинок
Медова Бакота тераса

Медова Бакота розташована на оглядовому майданчику і дає можливість побачити затоку у всій її красі.

Більше деталей про відпочинок можна дізнатися на сторінці Бакота info.

Нагадаємо, цього року на Бакоті облаштували новий пляж неподалік Старої Ушиці.

За матеріалом Поділля News