(Українська) “Бічерін”– нова кав’ярня від власників “Шпігеля”

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Відомі у Хмельницькому ресторатори Володимир та Анна Ділі радують новими закладами. Не встигли містяни звикнути до ресторану з грузинсько-італійською кухнею “Діоскурі”, як вони відкрили кав’ярню “Бічерін”. І все це у центрі міста! Нове кафе розташоване навпроти готелю Жовтневий на вулиці Проскурівській, і подають там смачнющі тістечка й роблять гарну каву та ще гарніший чай. Поки що меню невеличке, але у планах господарів – додати до солодкого чогось смачного і солоного.

Зараз ви зможете спробувати у цій камерній кав’ярні фірмову каву бічерін за45 гривень, фреші, молочні шейки (від 20 до 40 гривень), та мусові тістечка (45 грн), фірмові еклери(15) та брауні(48 грн) і ще багато кондитерських смакот. До речі, споживати це можна, сидячи у зручних м’яких кріслах. Місць не так багато, так що поспішайте їх зайняти!