(Українська) День туризму у Кам’янці-Подільському: пізнаємо, смакуємо, відпочиваємо, драйвуємо, святкуємо

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Упродовж трьох днів у Кам’янець-Подільському святкуватимуть Всесвітній день туризму. З 25 по 27 вересня пройдуть заходи за п’ятьма тематичними напрямками: «пізнаємо», «смакуємо», «відпочиваємо», «драйвуємо», «святкуємо».

Цього року вперше проведуть не тільки для тих, хто працює у цій сфері, але й на потенційних туристів – як іногородніх, так і кам’янчан, повідомляє прес-служба Кам’янець-Подільської міської ради.

Напрям «пізнаємо» передбачає екскурсії та прогулянки різними історичними локаціями міста, лекції, майстер-класи, «смакуємо» – презентації страв від шеф-поварів популярних ресторацій.

Тему «Відпочиваємо» наповнить презентація комплексного обслуговування конференц-сервісу на базі готелю «7 днів» і костюмована прогулянка Старим містом. «Драйвуємо» – це можливість спробувати свої сили в альпін-парку, на тролейній переправі, відвідати парк мініатюр «Замки України».

Крім того, буде проведено конкурсу на кращий сувенір міста 2017 року, урочисте нагородження кращих працівників туризму, презентація проекту «Рекомендуємо екскурсовода».

У міськраді зазначають, що участь у кожному заході – безкоштовна, але вимагає реєстрації. Також одна з умов відвідування всіх зазначених подій – розміщення у соцмережах фото з хештегами на зразок #пізнаємовкамянціподільському чи #драйвуємовкамянціподільському