(Українська) Хмельницький – у “Смачній країні”

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Недільний ранок у Хмельницькому. Для знімання передачі “Смачна країна” столичні телевізійники відвідали наше місто. Серед них був і відомий телеведучий Костянтин Грубич.

Знімальну групу чекали у “Ресторації Шпігеля” і ресторані “Південна Брама”. Це знані у Хмельницькому  і за його межами ресторани, де можна  посмакувати традиційними подільськими стравами, приготованими за стандартами високої кухні. Тут завжди смачно, вишукано і затишно.

Ідей для куховаріння було багато, тому перед початком роботи Костянтин Грубич з кухарем Артемом Блаутою порадилися, що будуть готувати. Зупинилися на дещо незвичних стравах. Мало хто уявляє, що таке  стейк з цвітної капусти та песто з левурди. Готували, смакували, дивувалися і захоплювалися, яка ж  безмежно креативна та різнобарвна подільська кухня. До того ж дізналися, що левурда – це черемша.

У ресторані “Південна Брама” готували справжній кулінарний шедевр – свинячу рульку, варену в пиві та вишневих гілочках, в карамелі з меду та з аджикою. Смачно, поживно, скоромно, але від страви  не можна було відірватись!

Столичні телевізійники не тільки професійно зробили свою роботу, але й отримали незабутні враження від гостинності хмельничан і майстерності місцевих кухарів. 14 15