(Українська) Кінофестиваль-дебютант «Бруківка» відбудеться у Кам’янці-Подільському

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

18 листопада о 16:00 в рамках Кам’янець-Подільського кінофестивалю “БРУКІВКА” відбудеться показ кращих коротких фільмів України 2015-2016 років.

 Альманах складається з чотирьох короткометражних стрічок – переможців Одеського міжнародного кінофестивалю 2015-2016 років: «Віддалік», «Чоловіча робота», «У Манчестері йшов дощ» та «Цвях».
Представлені в альманасі фільми здобули перемоги не тільки на Одеському кінофестивалі. «Віддалік», наприклад, отримав нагороду за Найкращий фільм національного конкурсу на КМКФ «Молодість 2015» та WIZ ART 2015, а режисер Марина Степанська – спеціальну відзнаку за потужний акторський ансамбль і вражаючу режисерську роботу з акторами на КМКФ «Молодість 2015».
Нагадаємо, що «Бруківка» – цьогорічний фестиваль-дебютант у програмі заходів Кам’янця-Подільського. У рамках фесту відбуватимуться покази сучасного українського кіно, майстер-класи від відомих режисерів, акторів та всіх, хто пов’язаний із кіновиробництвом.