(Українська) У Шепетівці показують український етнічний одяг

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Презентація творчості дизайнера та художника Ганни Ткач відбулася вчора в літературно-меморіальному музеї Миколи Островського.  Під час заходу також відбувся показ етнічного одягу з колекції “Гуцульська рапсодія”, яку представили учениці Шепетівської дитячої художньої школи.

У колекції “Гуцульська рапсодія” втілена інтерпретація національного гуцульського костюму в більш сучасне бачення з незвичайними силуетними формами. Ця колекція обійшла величезну кількість конкурсів та фестивалів, була показана у 4 країнах, повідомляє сайт Шепетівки.

Авторка робіт повідала усім присутнім про свої колекції, тонкощі дизайнерського ремесла, захоплення та плани на майбутнє.

Ганна закінчила дитячу художнью школу та НВК №3 у 2011 році. Навчалась в національному педагогічному університеті ім. М. П. Драгоманова по спеціальності дизайнер одягу. Її колекції були представлені на заходах “Погляд у майбутнє” та “Kyiv Fashion Days”. Принти були представлені на українському тижні моди.

Всі охочі можуть відвідати виставку, яка буде працювати до 10 березня.