Будиночок для відпочинку у Марківцях: краса на березі Бугу

У Марківцях, неподалік від Меджибожа та фортеці «Білий лебідь»,  просто на березі Південного Бугу є садиба, котра приймає туристів.
Якщо ви плануєте відпочинок сім’єю або дружною компанією, то можете орендувати один із будиночків. Дерев’яні котеджі оформлені стильно і зі смаком – ви будете задоволені комфортністю та затишком!
До ваших послуг двоповерховий котедж. На першому поверсі  розташована камінна зала з кухнею-студією, спальня для двох та санвузол з душовою кабіною. На кухні є усе необхідне: плита та духова шафа, холодильник, посудомийна машина,  електрочайник, набір столового посуду на  6 персон. У камінній залі  – телевізор  з супутниковими каналами.
На другому поверсі котеджу – дві спальні  і ванною кімнатою. Є білизна та  рушники.
Котетдж  розрахований на проживання 6 осіб.
Якщо вас цікавить розміщення у котеджі з виходом на пірс, то ви можете орендувати будиночок на 4 чоловік. У цьому будинку є все, що необхідно для приємного відпочинку: камінна зала з великим телевізором з супутниковими каналами, тераса, сауна з великою душовою та санвузлом. Для користування лазнею постояльцям пропонуються рушники, капці, – все це входить у вартість оренди. У розпорядженні гостей також холодильник, мікрохвильовка, електрочайник, столовий посуд для 4 персон.

На другому поверсі розміщена спальна зона: дві спальні з двомісними ліжками і санвузлами. Гості можуть скористатися мангалом і парковкою, які знаходяться поряд з будинком.

Для відпочиваючих на територіі обладнана альтанка і встановлено мангал та піч, де можна приготувати їжу. Можна також замовити харчування завчасно.

Сто років тому на території садиби мешкав граф Лідерс. Досі збереглися старовинні винні погреби.

http://domik-v-derevne.com.ua/