(Українська) Будиночок для відпочинку у Марківцях: краса на березі Бугу

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

У Марківцях, неподалік від Меджибожа та фортеці «Білий лебідь»,  просто на березі Південного Бугу є садиба, котра приймає туристів.
Якщо ви плануєте відпочинок сім’єю або дружною компанією, то можете орендувати один із будиночків. Дерев’яні котеджі оформлені стильно і зі смаком – ви будете задоволені комфортністю та затишком!
До ваших послуг двоповерховий котедж. На першому поверсі  розташована камінна зала з кухнею-студією, спальня для двох та санвузол з душовою кабіною. На кухні є усе необхідне: плита та духова шафа, холодильник, посудомийна машина,  електрочайник, набір столового посуду на  6 персон. У камінній залі  – телевізор  з супутниковими каналами.
На другому поверсі котеджу – дві спальні  і ванною кімнатою. Є білизна та  рушники.
Котетдж  розрахований на проживання 6 осіб.
Якщо вас цікавить розміщення у котеджі з виходом на пірс, то ви можете орендувати будиночок на 4 чоловік. У цьому будинку є все, що необхідно для приємного відпочинку: камінна зала з великим телевізором з супутниковими каналами, тераса, сауна з великою душовою та санвузлом. Для користування лазнею постояльцям пропонуються рушники, капці, – все це входить у вартість оренди. У розпорядженні гостей також холодильник, мікрохвильовка, електрочайник, столовий посуд для 4 персон.

На другому поверсі розміщена спальна зона: дві спальні з двомісними ліжками і санвузлами. Гості можуть скористатися мангалом і парковкою, які знаходяться поряд з будинком.

Для відпочиваючих на територіі обладнана альтанка і встановлено мангал та піч, де можна приготувати їжу. Можна також замовити харчування завчасно.

Сто років тому на території садиби мешкав граф Лідерс. Досі збереглися старовинні винні погреби.

http://domik-v-derevne.com.ua/