БОРЩ ІЗ ГРУШКОЮ – ПРИНАДА ПІСНОГО МЕНЮ «ШПІГЕЛЯ»

Ресторація Шпігеля у Хмельницькому, котра нещодавно стала лауреатом всеукраїнської кухарської премії «Сіль»( щось на зразок премії Мішлена у Франції), радує пісним меню гурманів, які дотримуються традицій. Серед нових страв – смачний борщ із чорносливом та сушеною грушкою. Відтінки його смаку радують: здається, споживаєш щось із димком. Борщ, хоч і пісний, вийшов ситним – багато квасолі та овочів доповнюють смакову гаму. Також у ресторації у пісні дні подають тушковану з шпинатом рябу квасолю, запечену цвітну капусту та вареники з вишнею на десерт. Варто спробувати навіть тим, хто полюбляє м’ясо!