(Українська) БОРЩ ІЗ ГРУШКОЮ – ПРИНАДА ПІСНОГО МЕНЮ «ШПІГЕЛЯ»

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Ресторація Шпігеля у Хмельницькому, котра нещодавно стала лауреатом всеукраїнської кухарської премії «Сіль»( щось на зразок премії Мішлена у Франції), радує пісним меню гурманів, які дотримуються традицій. Серед нових страв – смачний борщ із чорносливом та сушеною грушкою. Відтінки його смаку радують: здається, споживаєш щось із димком. Борщ, хоч і пісний, вийшов ситним – багато квасолі та овочів доповнюють смакову гаму. Також у ресторації у пісні дні подають тушковану з шпинатом рябу квасолю, запечену цвітну капусту та вареники з вишнею на десерт. Варто спробувати навіть тим, хто полюбляє м’ясо!