У Шепетівці відзначили День міста (фото, відео)

Цьогоріч день народження міста Шепетівка збігся зі святом Святої Трійці. Шепетівчани не відзначали День міста у традиційному значенні через війну в країні. Оскільки головним побажанням для всіх сьогодні є якнайшвидше закінчення бойових дій та святкування під мирним небом на українській землі, день минув під гаслом “З любов’ю – заради перемоги!”.

Наше місто Шепетівка сьогодні відзначає свій День, зовсім не так, як минулого року, цього разу – із тінню смутку та прагненням до Перемоги. Думаю, 12 червня 2022 року у нашій громаді, як ніколи, символізує єднання зусиль і прагнень, відчуття, що шепетівчани – єдине ціле! Останніми днями все місто консолідувало зусилля, щоб організувати благодійний ярмарок та зібрати кошти для ЗСУ. Робимо гуртом все можливе, щоб тил працював, а передова трималась – це взаємозв’язані поняття!написав міський голова Шепетівки Віталій бузиль у Фейсбуці.

Так, на головній площі відбувся розіграш прикрас, квітів, іграшок, випічки, сертифікати на послуги тощо. Кожен небайдужий прагнув придбати хоча б щось, від печива до лотерейного квиточка, бо кожне придбання – особистий внесок у збір коштів для наших захисників.

Шепетівчани та гості міста мали можливість підняти бойовий дух, послухавши патріотичних пісень. А для молоді організатори свята підготували розважально-ігрову програму, майстерки та майстеркласи, пізнавальний івент за участі рятувальників, дитячу польову пошту для бійців ЗСУ, танцювальний марафон за участі хореографічних колективів міста, а також багато цікавого та креативного.

Також волонтери провели благодійний аукціон “Волонтерська арта”. Придбаний за 50 грн квиток гарантував участь у розіграші крутезних лотів від шепетівських підприємців.