(Українська) У Шепетівці відзначили День міста (фото, відео)

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Цьогоріч день народження міста Шепетівка збігся зі святом Святої Трійці. Шепетівчани не відзначали День міста у традиційному значенні через війну в країні. Оскільки головним побажанням для всіх сьогодні є якнайшвидше закінчення бойових дій та святкування під мирним небом на українській землі, день минув під гаслом “З любов’ю – заради перемоги!”.

Наше місто Шепетівка сьогодні відзначає свій День, зовсім не так, як минулого року, цього разу – із тінню смутку та прагненням до Перемоги. Думаю, 12 червня 2022 року у нашій громаді, як ніколи, символізує єднання зусиль і прагнень, відчуття, що шепетівчани – єдине ціле! Останніми днями все місто консолідувало зусилля, щоб організувати благодійний ярмарок та зібрати кошти для ЗСУ. Робимо гуртом все можливе, щоб тил працював, а передова трималась – це взаємозв’язані поняття!написав міський голова Шепетівки Віталій бузиль у Фейсбуці.

Так, на головній площі відбувся розіграш прикрас, квітів, іграшок, випічки, сертифікати на послуги тощо. Кожен небайдужий прагнув придбати хоча б щось, від печива до лотерейного квиточка, бо кожне придбання – особистий внесок у збір коштів для наших захисників.

Шепетівчани та гості міста мали можливість підняти бойовий дух, послухавши патріотичних пісень. А для молоді організатори свята підготували розважально-ігрову програму, майстерки та майстеркласи, пізнавальний івент за участі рятувальників, дитячу польову пошту для бійців ЗСУ, танцювальний марафон за участі хореографічних колективів міста, а також багато цікавого та креативного.

Також волонтери провели благодійний аукціон “Волонтерська арта”. Придбаний за 50 грн квиток гарантував участь у розіграші крутезних лотів від шепетівських підприємців.