Хочете качки по-пекінськи та шиїтаке? Заходьте в Містер Ло

Минулих вихідних у Хмельницькому відбулася довгоочікувана кулінарна прем’єра: нарешті відкрився китайський ресторан «Містер Ло». Звісно, ми побували на місці події, а заклад знаходиться у колишньому Будинку офіцерів, вхід із вулиці Свободи.

Лаконічний, але вишуканий інтер’єр у темно-сірих та охряних тонах. Два зали, стильні люстри. І… величезне, хоча ще пробне, меню. Тут ви знайдете і тофу з імператорськими грибами, і свинину в кисло-солодкому соусі (класику жанру китайської кухні) і качку по-пекінськи (ще більшу класику) і традиційний суп із куркою та яйцем. Солодких помідорів, як їх подають у Пекіні, я тут не побачила. І не дивно, навряд чи вони засмакують хмельничанам! Утім, екзотики, повірте, вистачить на усіх! Порції, попереджаю, досить великі. Супу, до прикладу, цілих 700 грам, тож можна поділитися з друзями. Середній чек 150-200 гривень. О, ще забула: в «М. Ло» просто чудові китайські чаї та страви готують не хто-небудь, а китайські кухарі. Піду далі пробувати щось із цього великого червоного меню. І вас запрошую!

 

Тетяна Гречана