Майже як у Буковелі: неподалік Хмельницького опановують нову гірку для спусків

Спуск на природньому схилі у селі Ходаківці в Лісовогринівецькій сільській територіальній громаді випробували дітлахи та дорослі. Користуючись сприятливою по-справжньому зимовою погодою та снігом, що випав дуже вчасно, малі любителі швидких спусків влаштували собі незабутній день в останній день канікул.

Місць для спуску на санчатах, льодянках у Хмельницькому не так, щоб багато. Гірка-клумба біля ЦУМу (де малеча вилітає просто під ноги перехожим), досить небезпечна гірка біля мосту поблизу Кам’янецького переїзду та славнозвісна “Ведмежка” біля автостанції №1.

А хмельничанам, як дорослим, так і малим, хочеться, напевно, довгих та безпечних спусків, майже як у справжніх горах. А головне – нових, незвіданих. І так, щоб їхати не дуже далеко. Саме таку гірки днями обкатали у селі Ходаківці, що за 20 кілометрів від Хмельницького.

Зазначається, що довжина спуску приблизно 350-400 метрів. Отож, за сприятливої для катань погоди, можна сказати, зовсім поруч з Хмельницьким знайшли такий собі міні-Буковель.