(Українська) Майже як у Буковелі: неподалік Хмельницького опановують нову гірку для спусків

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Спуск на природньому схилі у селі Ходаківці в Лісовогринівецькій сільській територіальній громаді випробували дітлахи та дорослі. Користуючись сприятливою по-справжньому зимовою погодою та снігом, що випав дуже вчасно, малі любителі швидких спусків влаштували собі незабутній день в останній день канікул.

Місць для спуску на санчатах, льодянках у Хмельницькому не так, щоб багато. Гірка-клумба біля ЦУМу (де малеча вилітає просто під ноги перехожим), досить небезпечна гірка біля мосту поблизу Кам’янецького переїзду та славнозвісна “Ведмежка” біля автостанції №1.

А хмельничанам, як дорослим, так і малим, хочеться, напевно, довгих та безпечних спусків, майже як у справжніх горах. А головне – нових, незвіданих. І так, щоб їхати не дуже далеко. Саме таку гірки днями обкатали у селі Ходаківці, що за 20 кілометрів від Хмельницького.

Зазначається, що довжина спуску приблизно 350-400 метрів. Отож, за сприятливої для катань погоди, можна сказати, зовсім поруч з Хмельницьким знайшли такий собі міні-Буковель.