На туристичній виставці в Ужгороді Хмельниччину представила Меджибізька фортеця

Меджибізька фортеця днями представила туристичну галузь Хмельниччини на традиційному  ярмарку  «Тур’євроцентр – Закарпаття 2018» в Ужгороді.

У одній з найбільших регіональних тематичних виставок взяли участь 70 учасників з 14 регіонів України та  Угорщини, Словаччини, Чехії і Німеччини.  «Тур’євроцентр – Закарпаття 2018»  став 21-22 вересня майданчиком для презентації туристичних принад  регіонів,  налагодження ділових зв’язків та можливістю для спілкування усіх, хто дотичний до туристичної галузі.

Презентована на виставці Меджибізька фортеця – частина історико-культурної спадщини не тільки Хмельниччини і України, а й Європи. «Як туристичний об’єкт фортеця має непогані перспективи, а тому треба її пропагувати, аби зацікавити поціновувачів історії з усіх країв. Наше спілкування з закордонними колегами було цікавим і плідним», –  зазначив заступник директора Державного історико-культурного заповідника «Межибіж» з наукової роботи Ігор Западенко.

Виставка «Тур’євроцентр – Закарпаття 2018» – щорічна і пройшла всімнадцяте. Цього року організатори відійшли від переважо гастрономічного формату та провели захід у більш діловому стилі. Серед гостей виставки був голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль та мер Ужгорода  Богдан Андріїв.