(Українська) На туристичній виставці в Ужгороді Хмельниччину представила Меджибізька фортеця

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Меджибізька фортеця днями представила туристичну галузь Хмельниччини на традиційному  ярмарку  «Тур’євроцентр – Закарпаття 2018» в Ужгороді.

У одній з найбільших регіональних тематичних виставок взяли участь 70 учасників з 14 регіонів України та  Угорщини, Словаччини, Чехії і Німеччини.  «Тур’євроцентр – Закарпаття 2018»  став 21-22 вересня майданчиком для презентації туристичних принад  регіонів,  налагодження ділових зв’язків та можливістю для спілкування усіх, хто дотичний до туристичної галузі.

Презентована на виставці Меджибізька фортеця – частина історико-культурної спадщини не тільки Хмельниччини і України, а й Європи. «Як туристичний об’єкт фортеця має непогані перспективи, а тому треба її пропагувати, аби зацікавити поціновувачів історії з усіх країв. Наше спілкування з закордонними колегами було цікавим і плідним», –  зазначив заступник директора Державного історико-культурного заповідника «Межибіж» з наукової роботи Ігор Западенко.

Виставка «Тур’євроцентр – Закарпаття 2018» – щорічна і пройшла всімнадцяте. Цього року організатори відійшли від переважо гастрономічного формату та провели захід у більш діловому стилі. Серед гостей виставки був голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль та мер Ужгорода  Богдан Андріїв.