У Шепетівці блогери ділилися враженнями від міста і мандрів Вишиваним Шляхом

В Ужгороді 5 червня стартував Тур Вишиваним Шляхом, який об’єднає унікальні туристичні місця нашої країни від Ужгорода до Слов’янська. Це – найдовший туристичний маршрут України (2000 кілометрів!), який пролягатиме через 11 областей і через Шепетівку зокрема. На шляху блогерів спочатку були Нетішин і Славута. Місто зустріло мандрівників 22 червня.

Вже третій рік поспіль Шепетівка зустрічає учасників всеукраїнського туру “Вишиваний шлях”. Якщо перший раз це була веломандрівка, другий – подорож босоніж, то цього разу мандрівники не обмежені у способі пересування. Подорожують різними видами транспорту: і автобусами, і поїздами, і велосипедами на невеликих відрізках, і автостопом.

Зі Сходу України і з Заходу вирушили по двоє волонтерів, які протягом 20-денної подорожі щодня ведуть блоги та пишуть про свої враження від кожного дня. Цього року це: Ірина Журавель, Сергій Нагорний, Христя Жук та Сергій Чекмарьов. Двоє з них поїхали досліджувати схід, інша пара почала подорож із заходу, вони то і завітали до Шепетівки.

Ірина Журавель – мандрівниця, блогер, цифровий кочівник та мисливець за акціями. Автор проекту “Сам собі Колумб” та першої в Україні школи мандрів Just Travel. За плечима у неї досвід автостопу, перельотів за 0 євро, каучсерфінгу, лакшері вілл, волонтерства. Відвідала близько 20 країн Європи та більше 80 міст. Останні 18 місяців провела в безперервній подорожі Південно-Східною Азією, в якій відвідала 6 країн та на власному досвіді спробувала travelliving (життя в подорожі).

Сергій Нагорний – український тревел-відеоблогер, відвідав 24 країни, пройшов пішки через всю Іспанію, побував у більше ніж 70-ти містах України.

22 червня подорожуючі завітали до Шепетівки і зустрілись з журналістами, щоб розповісти про свої враження про місто, особливості мандрів Україною і свій досвід подорожей за кордоном.

Повний звіт про зустріч журналістів з мандрівниками у відео shepetivka.com.ua: