(Українська) Хмельницький “Гуфі-центр” відзначив день народження

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Хмельницькому “Гуфі-центру” виповнився рік. У навчальному центрі правильного поводження з відходами влаштували святковий тур для всіх охочих, квест-екскурсію з подарунками для дітей та вікторину з призами.

У день народження центру, 29 вересня, відвідувачі подивились фільм про історію сміття, пограли з інтерактивними експонатами та навчились, як правильно поводитись із відходами. Також у приміщенні встановили новий експонат – “Дружній до довкілля будинок Гуфі” з фігуркою “Гуфі” та кількома поверхами з написами-рекомендаціями щодо того, як стати більш енергоефективним та зберігати природні ресурси.

1 жовтня гіди провели квест-екскурсію для дітей. Відвідувачі отримали приємні враження та подарунки від Гуфі. Також до річниці організували цікаву вікторину на сторінках Гуфі-центру у соцмережах із запитаннями та призами за правильні відповіді.

Працівники навчального центру розповіли, що за рік роботи його відвідало понад 7 тисяч людей. Причому це були не лише хмельничани, а й тимчасово переміщені особи та мешканці інших українських міст та країн.

“Цей рік був надзвичайно цікавий, насичений, сповнений емоцій. За цей рік “Гуфі-центр” відвідало 7393 відвідувачі! Гіди провели 544 тури для дітей зі шкіл та дошкільних закладів міста та Хмельницької територіальної громади, педагогів, комунальних підприємств, ВПО, іноземних гостей, а також для усіх бажаючих. Крім турів, вони організовували розіграші, квести, онлайн-уроки, марафон, майстер-класи, перегляди мультиків та фільмів на екологічну тематику та арттерапевтичні заходи”, – пишуть на сторінці “Гуфі-центру” в соцмережах.

Детальніше дивіться у сюжеті МТРК “Місто” 

До речі, нещодавно приміщення центру прикрасила 4-х метрова інсталяція з вторинної сировини під назвою “Метаморфози”. Її створили талановиті художниця Оксана Мазур та ювелір Максим Франко. Кожен бачить і трактує інсталяцію по-своєму. Спершу помічаєш лише окремі деталі, а потім, вдумливо споглядаючи роботу, бачиш, як вони поєднуються у цілісну картину.