(Українська) У Хмельницькому презентували благодійну виставку-продаж світлин

З благодійною метою в Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва відкрили першу в місті фотовиставку-продаж “Україна переможе”. У колекції презентують 60 світлин мальовничих місць Хмельниччини місцевих фотомитців. Роботи можна придбати. Виручені кошти підуть на придбання автівки для наших захисників.

Роботи Сергія Зиська, Миколи Двужилова, Олександра Солєнцова, Костянтина Жданова, Олександра Савенка та Анатолія Іванова цікаві не лише фахівцям фотомистецтва, а й звичайним мешканцям краю. На виставці представлені подільські пейзажі. Автори фото переконують, що їх роботи можна вмонтувати в будь-який інтер’єр. Вартість однієї світлини стартує зі 100 гривень, і кожен покупець на свій розсуд визначає, скільки готовий пожертвувати на підтримку ЗСУ.

Одразу після відкриття виставки почався справжній ажіотаж. Практично всі роботи були продані, ба більше – окремі світлини навіть потрібно було додруковувати. Лише за перший вечір вдалося зібрати 14 тис. грн.

“Друзі, ви неймовірні! 14 000 гривень!!! І це лише за перший день виставки-продажу! Дякуємо всім за підтримку! Хто не встиг – не засмучуйтесь. Виставка триває і ми на Вас чекаємо. Продовжуємо збір коштів на підтримку ЗСУ. Тримаймо стрій! І ще раз дякуємо кожному, хто долучився до нашої благодійної акції. Завдяки Вам ми на крок ближче до ПЕРЕМОГИ!!! Все буде УКРАЇНА!!!”, – повідомляє колектив музею.

Фотомитці кажуть, що світлини зберігатимуться до ста років.

Виставка триватиме до кінця липня.