(Українська) Зірки шоубізнесу влаштували дитяче свято в Кам’янці-Подільському

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Попри війну, піклуватись про дітей і робити їх щасливими – це важливе завдання кожного. 1 червня у Парку Героїв Євромайдану в Кам’янці Всеукраїнська громадська ініціатива “Діти дітям” спільно із Зірковим Десантом привітали з Міжнародним днем захисту дітей юних кам’янчан і тих, хто, рятуючись від війни, знайшов прихисток на території громади.

Свято відбулося за підтримки обласної та міської влади, за участі зіркових гостей, серед яких Наталія Валевська, Амадор Лопес, Антон Wellboy, Олег Машуковський, Андрій Джеджула, Юлік, В’ячеслав Кондрашин, Андрій Безкровний, Василь Котляров, Юлія Сахневич, Євген Тріплов, Богдан Юсипчук, Верона (Вероніка Герцог-Соболева), Діма Прокопов, Владислав Рудніцький, Ліля Слесарь, Поліна Дашкова.

Завдяки насиченій програмі усі мали змогу трохи відволіктися від жахіть війни. Діти безтурботно співали разом із зірками, грались у різні ігри, брали участь у цікавих майстер-класах, робили селфі з улюбленими блогерами. Також усі разом виконали гімн України та вшанували Героїв, які загинули за волю і майбутнє нашої держави.

Щоправда, через жалобу у громаді, окремі концертні номери перенесли, а сам захід був зміщений у часі. Однак це не завадило зібрати величезну кількість людей і чудово відсвяткувати цей день.

Фото: Кам’янець-Подільська міська рада