У Кам`янці відбулись благодійні зустрічі з Ірмою Вітовською

В кінотеатрі “Дружба” у місті Кам’янець-Подільський на Хмельниччині протягом двох днів відбувались перегляди художніх фільмів і творчі зустрічі з українськими акторками театру та кіно, володарками національної премії «Золота дзиґа» та Заслуженими артистками України Віталіною Біблів та Ірмою Вітовською-Ванца. В рамках заходів збирали кошти на потреби українських захисників.

7 червня відбувся благодійний показ українсько-американського художнього фільму жахів 2018 року режисера Володимира Тихого “Брама”, сюжет якого базований на культовій п’єсі Павла Ар’є “На початку і наприкінці часів” та розповідає про пригоди баби Прісі, яка з родиною живе у Чорнобильській зоні відчуження. Представляли стрічку та спілкувалися з глядачами виконавиці головної ролі Ірма Вітовська-Ванца та Віталіна Біблів, які зіграли бабу Прісю і її доньку Славу.

Фото: Володимир Мазуренок

8 червня глядачі дивились українську трагікомедію “Мої думки тихі”  українського режисера Антоніо Лукіча, у якому молодий звукорежисер і невдаха Вадим отримує замовлення від клієнта з Канади з проханням записати голоси рідкісних тварин та пташок української фауни Закарпаття, однак завданням ускладнюється тим, що у подорож Закарпаттям разом із Вадимом вирушає його мати-таксистка.

Фото: Володимир Мазуренок

Заходи відбулися в рамках благодійного марафону Кам’янець-Подільського міжнародного кінофестивалю «Бруківка» за підтримки українських кінокомпаній «Директорія кіно», «Артхаус Трафік» та кінотеатру «Дружба».

За два дні на потреби Збройних сил України зібрали 20090 гривень.