(Українська) У Кам`янці відбулись благодійні зустрічі з Ірмою Вітовською

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

В кінотеатрі “Дружба” у місті Кам’янець-Подільський на Хмельниччині протягом двох днів відбувались перегляди художніх фільмів і творчі зустрічі з українськими акторками театру та кіно, володарками національної премії «Золота дзиґа» та Заслуженими артистками України Віталіною Біблів та Ірмою Вітовською-Ванца. В рамках заходів збирали кошти на потреби українських захисників.

7 червня відбувся благодійний показ українсько-американського художнього фільму жахів 2018 року режисера Володимира Тихого “Брама”, сюжет якого базований на культовій п’єсі Павла Ар’є “На початку і наприкінці часів” та розповідає про пригоди баби Прісі, яка з родиною живе у Чорнобильській зоні відчуження. Представляли стрічку та спілкувалися з глядачами виконавиці головної ролі Ірма Вітовська-Ванца та Віталіна Біблів, які зіграли бабу Прісю і її доньку Славу.

Фото: Володимир Мазуренок

8 червня глядачі дивились українську трагікомедію “Мої думки тихі”  українського режисера Антоніо Лукіча, у якому молодий звукорежисер і невдаха Вадим отримує замовлення від клієнта з Канади з проханням записати голоси рідкісних тварин та пташок української фауни Закарпаття, однак завданням ускладнюється тим, що у подорож Закарпаттям разом із Вадимом вирушає його мати-таксистка.

Фото: Володимир Мазуренок

Заходи відбулися в рамках благодійного марафону Кам’янець-Подільського міжнародного кінофестивалю «Бруківка» за підтримки українських кінокомпаній «Директорія кіно», «Артхаус Трафік» та кінотеатру «Дружба».

За два дні на потреби Збройних сил України зібрали 20090 гривень.