(Українська) Хмельницький і Кам’янець зустріли фотовиставку, присвячену Героям «Азовсталі»

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

У Кам‘янці-Подільському та Хмельницькому відкрились фотовиставки, присвячені героїчній сторінці сучасної української визвольної війни – обороні Маріуполя та «Азовсталі». Експозиції охопили найяскравіші кадри подій, зроблені захисниками власноруч від 24 лютого до самого виходу гарнізону з «Азовсталі» 20 травня.

Слідом за Краковом, Львовом, Івано-Франківськом та Тернополем 6 липня виставка відбулась у Кам’янці-Подільському на площі Польський ринок. Сьогодні крайню виставку зустрічали хмельничани на площі біля кінотеатру імені Тараса Шевченка. Експозиція доповнена унікальними скульптурами та кадрами з життя Маріупольського гарнізону.

Захід, організований Асоціацією родин захисників «Азовсталі», продемонстрував гостям фото, які ніде не публікувалися раніше. Доповнили експозиції містяни своїми роботами, пов’язаними з тематикою цих подій.

Окрім перегляду експозиції, мешканці та гості міст мали можливість придбати присвячений Героям «Азовсталі» мерч, допомігши таким чином Фонду Асоціації, а також лишали свої побажання бійцям, які будуть їм передані по поверненню з полону. Родини Героїв закликають ЗМІ, суспільство та міжнародну спільноту не забувати про захисників Маріуполя та продовжувати підтримку аж до повернення всіх з полону.

Також до кінця липня у Хмельницькому обласному художньому музеї триватиме виставка робіт фотохудожника Артема Березневого, які зберегли спогади про Маріуполь до приходу в нього “русского міра”.